MERR PJESË - BASHKIA TIRANË

Kthehu pas

Të rinj dhe të reja drejt një profesioni

User User  •  2019-04-24  •    Nuk ka komente

Kodi Propozimit CONSUL-2019-04-3

Në datën 11 prill 2019 Bashkia Tiranë do të fillojë zyrtarisht Projektin “Të rinj dhe të reja drejt një profesioni”.

Ky projekt synon sigurimin e punësimit për të rinjtë e sapodiplomuar, duke ndikuar drejtpërsëdrejti në uljen e papunësisë. Nëpërmjet këtij Projekti mbështetet krijimi i mundësisë për vende të reja  pune, duke bashkëpunuar me punëdhënësin. Krijimi i një mundësie për prakiktikë profesionale  do t`u shërbej të rinjve që nëpërmjet trajnimit, për një periudhë kohore 3-6 muaj, për degët që ata kanë studiuar, të kryenin praktikën profesionale pranë subjekteve tregtare, të cilat do t`i aftësonin për t’u specializuar në  profesionet më të kërkuara nga tregu i punës.  

Si ju duket ky projekt?

Dokumentet (0)


Ju duhet Kycu ose Rregjistrohu për të lënë koment.
No Notifications