MERR PJESË - BASHKIA TIRANË

Ndihmë për debatet

Filloni një debat për të ndarë mendimet me të tjerët rreth temave për të cilat ju jeni të interesuar.

Hapësira për debatet nga qytetarët i dedikohet njerzve që mund të ekspozojnë çështjet e shqetësimit të tyre dhe ata që duan të ndajnë mendime me njerëzit e tjerë.

Për të hapur një debat duhet të regjistroheni %{org}. Përdoruesit gjithashtu mund të komentojnë mbi debatet e hapura dhe t'i vlerësojnë ato me butonat "Unë pajtohem" ose "Unë nuk pajtohem" që gjenden në secilën prej tyre.