Bashkia Tirane

Prishja e shtepive prane unazes se re

  Nuk ka komente  •  2018-11-20  •  admin

Jeni dakort ? Po apo Jo ?

Nuk jam dakort 0%
2 Vota

Ndihmë për debatet

Filloni një debat për të ndarë mendimet me të tjerët rreth temave për të cilat ju shqetëson.

Hapësira për debatet e qytetarëve synon të gjithë ata që mund të ekspozojnë çështje të shqetësimit të tyre dhe atyre që duan të ndajnë mendime me njerëzit e tjerë.

Për të hapur një debat duhet të regjistroheniBashkia Tirane. Përdoruesit gjithashtu mund të komentojnë mbi debatet e hapura dhe t'i vlerësojnë ato me butonat "Unë pajtohem" ose "Unë nuk pajtohem" që gjendet në secilën prej tyre.