MERR PJESË - BASHKIA TIRANË

Kthehu pas

Draft Strategjia e Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore

admin admin  •  2019-10-09  •    Nuk ka komente  • 

Bashkia e Tiranës (Drejtoria e Trashëgimisë Kulturore dhe Turizmit) ka përgatitur një draft për Strategjinë e Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore i cili u diskutua në dëgjesën e parë publike të organizuar me grupet e interesit. Më datën 06/02/2019 u zhvillua takimi i parë përdëgjesën publike të Draft Strategjisë së Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore në sallën e trajnimeve të Bashkisë Tiranë. Takimi  i dytë për dëgjesën e Draft Strategjisë së Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore i përmirësuar sipas sugjerimeve të mara në takimin e parë u mbajt më 02/04/2019, ora 10:00, në sallën e trajnimeve të Bashkisë Tiranë. Gjatë kësaj dëgjese u paraqit drafti i pasuruar me sugjerimet e bëra nga grupet e interesit si dhe u diskutan problematikat e dala gjatë procesit të përgatitjes dhe krijimit të Strategjisë.

Komentet (0)


Ju duhet Kycu ose Rregjistrohu për të lënë koment.