MERR PJESË - BASHKIA TIRANË

test

  1 koment  •  2022-07-01  •  Përdoruesi u fshi

test

Nuk jam dakort 0%
2 Vota

Draft Strategjia e Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore

  Nuk ka komente  •  2019-10-09  •  admin

Bashkia e Tiranës (Drejtoria e Trashëgimisë Kulturore dhe Turizmit) ka përgatitur një draft për Strategjinë e Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore i cili u diskutua në dëgjesën e parë publike të organizuar me grupet e interesit. Më datën 06/02/2019 u zhvillua takimi i parë përdëgjesën publike të Draft Strategjisë së Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore në sallën e trajnimeve të Bashkisë Tiranë. Takimi  i dytë për dëgjesën e Draft Strategjisë së Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore i përmirësuar sipas sugjerimeve të mara në takimin e parë u mbajt më 02/04/2019, ora 10:00, në sallën e trajnimeve të Bashkisë Tiranë. Gjatë kësaj dëgjese u paraqit drafti i pasuruar me sugjerimet e bëra nga grupet e interesit si dhe u diskutan problematikat e dala gjatë procesit të përgatitjes dhe krijimit të Strategjisë.

Nuk jam dakort 0%
1 Votë

Si do e vlerësoni nismën e Bashkisë së Tiranës "Dita pa makina"?

  Nuk ka komente  •  2019-04-18  •  Luis

Tashmë dita pa makina po kthehet në një traditë në kryeqytet. Kjo nismë synon sensibilizimin e qytetarëve për të ndotur sa më pak mjedisin ku jetojmë, por edhe për të bërë një jetë më aktive.

Por ndërsa në qendrën e Tiranës do të mungojë zhurma e makinave, do të jenë të shumta aktivitetet e organizuara nga bashkia e kryeqytetit.

Nuk jam dakort 0%
4 Vota

Ndihmë për debatet

Filloni një debat për të ndarë mendimet me të tjerët rreth temave për të cilat ju jeni të interesuar.

Hapësira për debatet nga qytetarët i dedikohet njerzve që mund të ekspozojnë çështjet e shqetësimit të tyre dhe ata që duan të ndajnë mendime me njerëzit e tjerë.

Për të hapur një debat duhet të regjistroheni %{org}. Përdoruesit gjithashtu mund të komentojnë mbi debatet e hapura dhe t'i vlerësojnë ato me butonat "Unë pajtohem" ose "Unë nuk pajtohem" që gjenden në secilën prej tyre.