MERR PJESË - BASHKIA TIRANË

Mirë se vini në forumin virtual

Për t'u bërë pjesë e forumit ju duhet të krijoni një llogari të re. Klikoni këtu për të krijuar llogari të re ose për t'u kyçur.

Propozimet më aktive

Të rinj dhe të reja drejt një profesioni

Në datën 11 prill 2019 Bashkia Tiranë do të fillojë zyrtarisht Projektin “Të rinj dhe të reja drejt një profesioni”.

Fondi i Komuniteteve

Fondi i Komuniteteve

Shiko të gjitha propozimet